SEO
Sunday, 2024-05-05, 8:02 PM
Welcome Guest | RSS

Site menu
Our poll
What movie do you like?
138  total answers !!
Statistics




Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Login form
Our Partners
Director web
Link2Me Directory for SEO Link Exchange
Magazine Online
Adauga Site
Search Engine Submission - AddMe high risk merchants Care hire Van lease egitimnoktasi.com Powerball Chime Cottage Music - specialist online CD shop. high risk merchant account JOCURI ONLINE GRATIS FILME ONLINE GRATIS Adult Credit Card Processing CITESTE STIRI DESPRE CEEA CE TE INTERESEAZA WWE Full Episodes for free WWE LIVE PPV Streaming and online full episodes Filme Online Subtitrate in limba romana
Main » 2011 » February » 13 » Julianna Margulies castiga premiul Screen Actors Guild pentru rolul din "Sotia Perfecta"
4:16 PM
Julianna Margulies castiga premiul Screen Actors Guild pentru rolul din "Sotia Perfecta"
Duminica, 30 ianuarie 2011, actrita Julianna Margulies, laureata a Premiilor Emmy, a fost distinsa cu Premiul SAG Award pentru cea mai buna actrita intr-un serial, "Sotia perfecta", pentru a doua oara consecutiv, la editia anuala cu numarul 17 a Premiilor Screen Actors Guild, din Los Angeles.  Acest premiu vine dupa ce anul trecut Julianna Margulies a castigat Globul de Aur pentru "Cea mai buna actrita intr-un serial de televiziune" si a fost nominalizata la aceeasi categorie luna aceasta pentru interpretarea exceptionala a rolului de sotie neindreptatita, Alicia Florrick.

Serialul difuzat in premiera la Diva Universal o urmareste pe Alicia, sotia unui politician, care a devenit femeie de cariera dupa ce sotul ei ajunge in spatele gratiilor, in urma unui scandal politic si sexual. Cel de-al doilea sezon incepe cu sotul ei, politicianul Peter Florrick (Chris Noth) din Chicago, care acum este arestat la domiciliu, inconjurat de o familie care si-a schimbat atitudinea fata de el din cauza infidelitatilor lui si care nu e sigura ca-l vrea inapoi.

In Romania – noul sezon al serialului "Sotia perfecta" a avut premiera duminica seara la Diva Universal si continua in fiecare duminica de la 21.00.

Views: 874 | Added by: chybrytel | Tags: Julianna, Emmy, Margulies, castiga, premiul, Guild, Screen, Film, premiu, Actors | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Partners
Twitter
Listen Shine Radio


Click Here
To listen in Winamp
Search
Our Partners
Promovare Site - Top123.ro
Traficx.net Top.7r.ro Top Movie Sites



| Yahoo bot last visit powered by Ybotvisit.com | Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net | |
Filme Online
Free counters!